Εγγραφή στο Bushinkan Dojo


Γνωρίστε τη σχολή μας και το Aikido χωρίς κόστος

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σαν θεατής όσα μαθήματα θέλετε για να σχηματίσετε την άποψη σας για το Aikido. Σας προτείνουμε όμως να πάρετε μέρος σαν μαθητής. Χωρίς κανένα κόστος μπορείτε να παρακολουθήσετε μέχρι και μια εβδομάδα. Ο χρόνος είναι επαρκής για να διαπιστώσετε ότι σας ταιριάζει σαν πολεμική τέχνη. Φορέστε μια αθλητική φόρμα και ένα λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι και ελάτε να δοκιμάσετε. Αφού βγάλετε τα παπούτσια σας μέσα στα αποδυτήρια κυκλοφορείτε ξυπόλητοι για αυτό μπορείτε να φέρετε και ένα ζευγάρι καθαρές παντόφλες. Τα μαθήματα τις καθημερινές ξεκινούν στις 21:30, θα πρέπει όμως να έρθετε τουλάχιστον είκοσι λεπτά νωρίτερα για να πάρετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το εθιμοτυπικό που υπάρχει μέσα στο χώρο. Το Aikido είναι ιαπωνική πολεμική τέχνη, γιαυτό το λόγο ακολουθούμε κάποιους βασικούς κανόνες επικοινωνίας της χώρας.


Είστε παλιότερος μαθητής Aikido;

Αν είστε παλιός μαθητής Aikido, αλλά όχι της σχολής μας, ισχύει και για εσάς μια εβδομάδα δωρεάν εφόσον επιθυμείτε να μας γνωρίσετε. Ελάτε είκοσι λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος για να γνωριστείτε με τον εκπαιδευτή και να του δώσετε ένα μικρό προφορικό βιογραφικό σας.


Εγγραφή

Η εγγραφή σας είναι μια απλή διαδικασία. Θα συμπληρώσετε μια φόρμα εγγραφής και θα προσκομίσετε μια ιατρική βεβαίωση ικανότητας άθλησης. Για δικό σας καλό θα πρέπει να τονίσετε στον ιατρό ότι θέλετε να ασχοληθείτε με πολεμική τέχνη.

Αν θέλετε, μπορείτε να κατεβάσετε, να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση:


Έχετε απορίες;

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αν δεν έχετε προηγούμενη επαφή με το Aikido σας προτείνουμε να διαβάσετε και τα παρακάτω:Κόστος συνδρομής; Το αναφέρουμε εδώ; Να αναφέρουμε προπληρωμή και πιθανή έκπτωση;

Στην αρχή αθλητικά ρούχα οκ, στη συνέχεια αγορά γκι (μπορούμε να αναφέρουμε κόστος;)

Για Χ καιρό τα μαθήματα που μπορείτε να κάνετε είναι των αρχαριών (τρίτη, πέμπτη) και των οπλών (σάββατο). Μετά τη βαθμίδα Χ μπορείτε να έρθετε και στα μαθήματα των προχωρημένων.

Για παιδιά άλλη τιμή ή ίδια;

Ποιες είναι οι μέρες για το παιδικό;

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα της σχολής μας.